1. TENS KÉSZÜLÉK derékfájdalmak csillamítására:

Ez a speciálisan kifejlesztett TENS készülék, közvetlenül a lumbalis - ágyéki (derék) gerincszakasz különböző eredetű fájdalmainak csökkentésére.

Nyolc darab különbözõ programm található benne. A géphez tartozik 4 db speciális két oldalon tapató elektróda, melyet egyrészt a széles derékövre kell ragasztani, aztán a bőrre.

Manuálisan kiválaszthatók a gyárilag beprogramozott kezelési idők (15 perctõl 1 óráig).

Laikusok számára kifejezetten ajánlott a készülék a derékfájdalmak csökkentésére otthonukban (gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítás).

 

2. TENS KÉSZÜLÉK, amely a test minden területén alkalmazható a fájdalom csillapítására:

Két csatornás készülék 5 különbözõ áramformát biztosító programmal. A frekvencia 1-150 Hz között manuálisan állítható, a szünetidő szintén.

Gyárilag található a csomagban 4 db 40 x 40 mm-es öntapadós elektróda. Ehhez rendelhetők még különböző formájú és méretű lapelektródák. A készülék egy elemmel, egy kistáskával, ami övre helyezhető, 4 darab 40 x 40 mm-es elektródával kapható.

A kezelési idő szabályozható. A készülékben nincs előre beprogramozott kezelési idő. Akik tudják mely frekvenciák milyen gyógyító hatást váltanak ki, azok számára a készülék kifejezetten ajánlott!

 

3. Egy új tipusú TENS KOMBI KÉSZÜLÉK, amely szintén alkalmazható a test minden területén a fájdalom csillapítása, keringés javítása stb. érdekében.

Két csatornás készülék 11 különböző áramformát biztosító programmal. A 11 program közül 5 db tartalmazza a klasszikus TENS kezelési frekvenciákat, 6 db program izomstimulációra alkalmas, melyből kettő kifejezetten csupán incontinencia kezelésére ajánlott.

Gyárilag található a csomagban 4 db 40 x 40 mm-es elektróda. Az inkontinencia kezelésére külön vásárolható egy speciális elektróda a készülékhez. Természetesen ehhez a készüléktipushoz is kaphatók különböző formájú és méretű lapelektródák.

A készülék négy ceruza elemmel, egy kistáskával, 4 db 40x 40 mm-es elektródával kapható. A kezelési idő szabályozható, nincs előre beprogramozott kezelési idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://physioline.blog.hu/api/trackback/id/tr91977739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása